CV

Over Arjan Bol

Directeur/eigenaar ing. Arjan Bol studeerde bouwtechniek aan de Technische Hogeschool te Tilburg na de opleiding bouwkunde aan de MTS te Breda. Daarnaast volgde hij diverse andere opleidingen, onder meer aan het EMDC Nijenrode. Begonnen in de aannemerswereld, heeft hij zich ontwikkeld tot een allround projectontwikkelaar en vastgoedconsultant, zoals de onderstaande chronologische werkervaring laat zien:

Kostendeskundige

Doorgroei van calculator tot kostendeskundige in dienst van een landelijk opererende bouwkundig aannemer.

Rayonmanager

Ontwikkeling van commerciële kwaliteiten in de functie van rayonmanager bij NBM-Amstelland Woningbouw; aanspreekpunt voor opdrachtgevers in bouwteams en procescoördinator bij de aannemer.

Projectcoordinator

Na fusie NBM-Amstelland en Wilma als projectcoördinator en gedelegeerd projectontwikkelaar; actief betrokken bij de ontwikkeling en realisatie alsmede het beheer van de grondexploitatie van het Chassé-terrein te Breda (700 woningen, 13 ha).

Projectontwikkelaar

In dienst van HEJA Projectontwikkeling als projectontwikkelaar. Diverse projecten voor zowel woningbouw als commercieel vastgoed compleet ontwikkeld.

Verdere verbreding

Verdere verbreding van expertise bij AM Wonen; betrokken bij grootschalige gebiedsontwikkelingen, waarbinnen diverse locatie-/projectontwikkelingen; veelvuldig intern advies op het gebied van kostendeskundigheid en rekenvaardigheid.

In december 2008 richtte Arjan Bol zijn bedrijf BOLWERK op. Vanuit BOLWERK heeft hij diverse opdrachten uitgevoerd. Zowel kleine als grote opdrachten: van haalbaarheidsstudies tot het voeren van de dagelijkse directie als projectdirecteur van het project Stadionkwartier in Eindhoven (501 woningen en 1.200 parkeerplaatsen) tot en met het begeleiden van volledige (her)huisvestigingsvraagstukken voor (niet) professionele opdrachtgevers. Momenteel werkt hij onder andere als projectdirecteur van De Faam Breda. De herontwikkeling van een gebied van 2,5 ha waar voorheen de Bredase snoepfabriek was gevestigd. Daarnaast ontzorgt en ontzorgde Arjan al vele ondernemers met hun (her)huisvestingsvraagstukken als directievoerder en/of gedelegeerd ontwikkelaar middels het BOLWERK BOG-concept.

Lidmaatschappen en nevenfuncties

Via Latus – Een bouwgerelateerd netwerkplatform

Bouwen aan de Baronie – Een bouwgerelateerd netwerkplatform

Voorzitter en bestuurslid ondernemersvereniging Bavel Onderneemt ’t